view: XS SM MD LG XL

VANDAAG MAKEN WE MORGEN

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zetten wij ons al meer dan 95 jaar in.

Alles wat we vandaag doen heeft impact op de toekomst. Dat beseffen we maar al te goed. Dus houden we maximaal rekening met mens, omgeving en klimaat. Denk aan maximale circulariteit en elektrificering. En natuurlijk dragen we zorg voor het welzijn van onze mensen.

Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor onze hoogwaardige technologie, domeinkennis en vakmanschap toe. Daarnaast richten wij ons op projecten met een sterke technologiecomponent en op projecten waarvoor onze specialismen het verschil maken.

Onze ruim 6.500 medewerkers in onze verschillende thuislanden zijn goed voor een omzet van 1,916 miljard euro.

Missie

Onze missie is om bij te dragen aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen. Dat betekent technologie├źn ontwikkelen en oplossingen integreren. Het betekent ook opdrachtgevers prikkelen tot het kiezen voor contractvormen met ruimte voor innovatie. Wij staan voor een zorgvuldige, integere en duurzame manier van ondernemen en willen de sector daarin stimuleren. Deze manier van ondernemen combineren wij met aandacht voor functionaliteit, kwaliteit, levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding.